DE GROOTSTE BDSM COMMUNITY VAN NEDERLAND & BELGIË

Via extreem.nl kom je direct in contact met duizenden leden bij jou in de buurt die hun kinky kant willen ontdekken. Van meesters en meesteressen tot leden die van spanking, bondage, sadomasochisme, dominatie en onderdanigheid houden.

Esmeralda
25 Jaar, 13km
Monica
31 Jaar, 8km

GRATIS AANMELDEN

Het aanmelden is 100% gratis, veilig en anoniem. Extreem.nl is sinds 1999 de populairste BDSM community. Wij staan voor hoge kwaliteit, garanderen anonimiteit en gaan veilig om met jouw gegevens. Nadat je een acccount hebt aangemaakt zal gevraagd worden om je e-mailadres te bevestigen. Wanneer je dit gedaan hebt vul je jouw profiel in en kan je direct gebruik maken van de meeste populaire BDSM community van Nederland en België.

BDSM CONTACT

Ben jij een dominante man, meesteres, femdom of dominatrix en wil jij de controle in handen nemen? Kom in contact met duizenden onderdanige leden die jou zullen gehoorzamen. Hieronder vind je een klein voorproefje van onze leden. Heeft dit jouw interesse gewekt? Maak dan nu direct een gratis account aan en domineer vandaag de nummer één BDSM community!

 
     
 
     
 
     
 
     

BDSM WERELD

In de BDSM-wereld zijn er twee termen dat veel gebruikt worden; "Dom" en "Sub", die staan voor "Dominant" en "Onderdanig". BDSM is een machtsspel waarbij een dom de persoon is die commandeert terwijl de sub de persoon is die gehoorzaamt. Het is verder nooit het geval dat de dom de baas is. Het tegendeel is waar, de sub geeft altijd duidelijk aan waar de grenzen liggen de dom zal dit ten alle tijden respecteren.

Dominant

Een dom is een afkorting voor dominant, oftewel de overheersende persoon tijdens een BDSM sessie. Een dominant persoon krijgt seksueel genot van zijn of haar onderdanige partner wanneer de dom de volledige controle heeft door onder andere gedwongen orgasmes, geruïneerde orgasmen of het ontkennen van orgasmes. Het is verder ook belangrijk om te weten dat een dom geen gewelddadig of gemeen persoon is, maar een rol die wordt aangenomen.

Onderdanig

Een sub is een afkorting voor submissive, oftewel een onderdanig persoon in een BDSM sessie. Een sub krijgt seksueel genot wanneer de sub gedisciplineerd, gestraft, geslagen of anderszins gedomineerd wordt door zijn of haar partner. Echter wanneer de sub grenzen heeft, worden er voor de BDSM sessie duidelijke afspraken gemaakt. Wanneer het teveel wordt en de sub zijn of haar limiet bereikt, kan er een pauze worden ingelast door het gebruik van een stopwoord.

GA JIJ DE BDSM COMMUNITY VANDAAG NOG DOMINEREN?

Meld je nu gratis, veilig en anoniem aan.