Plaats nu GRATIS jouw OPROEP! GRATIS aanmelden

Extreem.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Jevanhet

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Eigenlijk zoek ik echt het tegenovergestelde van mij, ik zoek echt de spanning en sensatie in een man. Mijn leven is nogal saai geweest, maar jij moet het in je hebben me op sleeptouw te nemen en een mooi avontuur in te duiken. Laat je snel weten hoe jij mij kan inpakken, word er wel nieuwsgierig naar om eerlijk te zijn!

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

23 februari 2018

janetlove

Oproep van janetlove
Geplaatst op 29-12-11 - 12:59

Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Almere

Haar oproep: Lieve Heren.... Graag een hele aantrekkelijke vent, die een beetje ambitieus is in ieder geval passie heeft voor wat hij doet. Niet hele dagen op de bank zit, bier drinkend en ketting rokend. Drugs gebruiken is echt niet acceptabel.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Extreem.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.